Bun venit pe pagina noastră de retur! În cazul în care sunteți nefericit cu achiziția dvs. sau doriți să returnați un produs, suntem aici pentru a vă ajuta.

Politica noastră de retur este simplă și transparentă. Aveți la dispoziție 30 de zile calendaristice de la data achiziției pentru a returna produsele achiziționate de la magazinul nostru. Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit, cu etichetele și ambalajul original intacte.

Pentru a iniția procesul de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact și să ne informați despre intenția dvs. de a returna produsul. Vă rugăm să furnizați numărul comenzii și detaliile despre produsul pe care doriți să îl returnați.

După ce am primit cererea dvs. de retur, vă vom trimite un e-mail cu instrucțiunile de retur și cu un formular de retur. Vă rugăm să completați acest formular și să-l includeți împreună cu produsul returnat. Vă reamintim că costurile de returnare sunt suportate de către client.

După ce primim produsul returnat și îl verificăm, vă vom contacta pentru a vă confirma primirea acestuia. Dacă produsul este eligibil pentru retur, vă vom procesa rambursarea în termen de 7 zile lucrătoare prin aceeași metodă de plată folosită la achiziție.

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru și sperăm să vă bucurați de produsele noastre. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm!